Oktober maakt zich al op om een behoorlijke maand te worden voor sneakerreleases. Naast een paar andere opvallende verschijningen, zal hun Reebok Question Mid within de schappen liggen, volledig gekleed in een heldere, gebloemde "Pink Toe" colorway. Het paar begint zoals je zou verwachten. Passend bij zijn bijnaam, kleurt een felroze kleur hun suède teen, als aanvulling op het loopvlak onder de voet en hun vectorbranding die bovenop hun tong en het profiel zit. Elders kiezen hun oogjes voor een iets lichtere tint, een pass away  reebok schoenen dames sale tonaal in het midden van de bovengenoemde armaturen ligt, evenals de witte neutrale kleuren die het gaas en het adivinar ernaast construeren.

Naast zijn uitgebreide lijst met medewerkers, heeft Vans nu Olympisch skateboarder Brighton Zeuner aangeboord voor een nieuwe kijk op het Wayvee-silhouet. Hun kicks zijn geïnspireerd op de kenmerkende stijl vehicle de atleet die haar liefde voor vintage stukken combineert met culturele invloeden uit de jaren '90. De collaboratieve sneakers zijn gemaakt van doorschijnend gaas, dat is versierd fulfilled madeliefjesmotieven.  vans schoenen dames sale Het bovenwerk is actually aangevuld met suède overlays in een pastelgroene hue. Het Wayvee-silhouet wordt benadrukt door de pluizige gele veters die bijdragen aan de speelse retro-look. Het ontwerp wordt voltooid fulfilled de handtekening van Brighton geborduurd op de tormento.

Na een snelle run van kleur, gaat hun Nike Air Huarache terug naar de basis, waarbij hij er de voorkeur aan geeft om zich te onderscheiden van hun massa door het gebruik van Cordura-materiaal. Cordura is actually een van de meest duurzame materialen op hun markt en kleedt stilletjes de onderlaag van hun schoen, gegoten in hun donkere, militaristische olijf.  nike air huarache dames zwart Het getextureerde leer over hun bovenkant volgt tonaal durante creëert een samenhangend visueel pakket vol met bijpassende veters. Alleen de hielkooi, tooling en merkpatch wijken af van de relax en kiezen voor hun donkere tint zwart.

air jordan 1 dames goedkoop  "Taxi" was hun speciaal paar. Het is actually dan ook passend dat het silhouet een rebuilding krijgt. Volgens rapporten pass away via verschillende bronnen binnenkomen, zal de Nike Air Jordan twelve "Taxi" ergens later dit jaar verschijnen, met subtiele wendingen die het aantrekkelijker zullen maken. De Air flow Jordan 12 "Taxi", zal naar verwachting een resurrection maken met suède spatborden, wordt dit jaar hun van de weinige retro-moderne Jordans. Afgezien van hun paar wendingen hier durante daar, zal de nieuwe "Taxi" colorway qua technologie en constructie heel dicht bij de Air Michael jordan 12 OG liggen.
 

Be the first person to like this.